Videó

Lovrencsics elvesztette az eszméletét, alaposan ráijesztett a szurkolókra – VIDEÓ

Végül felemelte a kezét, nincs életveszélyben.

A 89. percében járt már a Vasas-Ferencváros Magyar Kupa-finálé, amikor Murka Benedek, a Vasas szélsője és Lovrencsics Gergő, a Fradi hátvédként szerepeltetett szélsője első blikkre teljesen szokványosan ütközött össze a levegőben, ám válogatott játékosunk nyaka olyan szerencsétlenül mozdult és bicsaklott hátra, hogy a labdarúgó a földre zuhant és azonnal elveszítette az eszméletét.

A baj óriásinak tűnt, egész orvosi stáb rohant a pályára élesztgetni őt, a játékosok pedig a fejüket fogták vagy sírtak – rémisztő jelenet volt, főleg, hogy hamarosan defibrillátort is bevittek a pályára.

Lovrencsicset aztán hosszú percekkel később ráemelték a hordágyra, nyakát rögzítették, levitelekor pedig felemelte a kezét, jelezve a rémült drukkereknek, hogy magánál van.


Percekkel később kiderült, hogy kórházba szállították és azonnal CT-vizsgálatot végeztek rajta. A találkozó hosszabbításának első félideje után Hajdú B. István kommentátor arról informálta a nézőket, hogy Lovrencsics Gergő mozgása orientált, gerince nem sérült.

Közben az MLSZ is közleményt adott ki
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik