Videó

Ezek az MLS-játékosok megint nem találták el a labdát ziccerben – VIDEÓ

Hétről hétre akad hihetetlen jelenetsor az amerikai bajnokságban.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu szinte minden héten jelentkezni tud az MLS mérkőzéseiről olyan megmozdulásokkal, amelyekről nehezen hihető el, hogy sikerült ilyen gyatrán véghezvinni. A múlt héten a gólvonalon végigguruló labda helyett a kapufába rúgó Christian Colmánról írtunk, az újabb fordulóból pedig ezúttal két másik jelenetet mutatunk.

Az elsőnél Dominic Oduro, a Montreal Impact ghánai csatára került helyzetbe a Philadelphia Union ellen végül 3-3-ra végződött mérkőzésen (amelyen az ellenfél már 3-0-ra is vezetett), de egy beadást a hosszú oldalon, az ötösön belülről nemcsak hogy képtelen volt a kapuba juttatni, de közben még egészen komikus mozdulatsort is mutatott be.

A második jelenet a New England Revolution (a volt honvédos Benjamin Angoua csapata) a washingtoni DC Unitedet fogadta és végzett vele 2-2-re. Az, hogy két pontot elhullajtottak, köszönhető részben Bunburynek is, aki a 81. percben Kei Kamara pazar fejese után ziccerben szilánkosra törte a labdát.

https://www.youtube.com/watch?v=bihM0gSID7Q

Bónuszként megmutatjuk még a Real Salt Lake-Atlanta United (a korábbi Barca-tréner Tata Martino csapata) 1-2-es összecsapást is, ami nem a támadás, sokkal inkább a védekezés fejetlenségének tanúbizonysága hazai oldalon – érdemes megnézni az egész összefoglalót.

https://www.youtube.com/watch?v=ZefscFbgps8

Olvasói sztorik