Videó

Nikolics az MLS-ben: ott a harmadik és a negyedik is! – VIDEÓ

A New England Revolutionnek is betalált a magyar csatár szombatról vasárnapra virradó éjjel.

A második játékhéten és az előző fordulóban is eredményes volt új csapata, a Chicago Fire színeiben az MLS-ben Nikolics Nemanja. A magyar csatár szombaton magyar idő szerint 23 órai kezdettel a New England Revolution védőivel nézhetett farkasszemet.

Enyhe Chicago-nyomással kezdődött a találkozó, majd vezetéshez juthatott volna a hazai gárda, ha Nikolics nem teszi bele a fejét egy csúsztatásba – de beletette, így pedig les miatt kifelé járt a szabadrúgás.

Az első gólra a 44. percig kellett várni, amikor a már emberelőnyben lévő Fire színeiben a legnagyobb sztár, Schweinsteiger volt eredményes egy szép találattal.

A második félidő legelején aztán le is zárta a kérdéseket a Chicago, a 47. percben ugyanis Nikolics is eredményes volt: De Leeuw tette bele magát Solignac beadásába, ez még nem ment be, de érkezett 23-as számú csatárunk és értékesítette a ziccert.

Ezzel azonban még nem volt vége: a kevéssel azelőtt beállt Accam húzott el bal oldalt és pontosan adott középre Nikolicsnak, aki közelről talált be ismét.

Itt pedig Schweinsteiger gólja

Ráadásként pedig nézzék meg Schweinsteiger csodálatos cselét:

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik