Videó

5-1? Azzal elégedett lennék – mondta a meccs előtt Draxler és Matuidi – VIDEÓ

Meunier azért jobb szeretett volna simán továbbjutni a Barca ellen...

Egészen nevetséges a történtek fényében az az Index által kiszúrt videó, amelyet a Bros. Stories nevű YouTube-csatorna készített a PSG négy labdarúgójával a Barcelona elleni BL-visszavágó előtt.

A videóban Meunier, Matuidi, Draxler és Verratti közösen ülnek be egy étterembe és beszélgetnek, többek között a Camp Nou-ban játszandó találkozóról is.

Egy ponton Verratti arról kérdezi a társakat, elégedettek lennének-e egy 5-1-es vereséggel, amellyel a PSG még éppen továbbjutott volna.

Draxler részéről a válasz egy némileg kínos mosoly, valamint bólogatás, Matuidi pedig nevetve közli, hogy roppant boldog volna.

Nem ért velük egyet a belga Meunier, aki szerint egy 5-1-re kikapó csapatot mindenképpen kinevetnének; Verratti pedig elmondja, hogy az odavágó előtt ezzel az opcióval elégedett lett volna, most (a visszavágó előtt) viszont már nem.

– Mi lenne a te taktikád, Thomas? – kérdezi Matuidi Meunier-t. – Gyors gól vagy 0-0-s félidő?

– Nekik az első perctől kezdve támadniuk kell, mi pedig nyomást helyezhetünk rájuk – jön a válasz, amire Draxler még rádobja azt is: szerinte az első félidőben gólt lőnek majd.

A végeredmény ismert: a PSG a második félidőben gólt lőtt ugyan, de addigra már kaptak hármat, amelyet az utolsó 10 percben újabb hárommal toldott meg a Barca, így a katalánok alapos játékvezetői segédlettel ugyan, de végül kiejtették a franciákat.

Mind közül talán Meunier jóslata jött be legkevésbé, hiszen a PSG az egész meccs során egy percig sem tudta ráerőltetni akaratát a Barcelonára, folyamatosan a saját tizenhatosukon tömörültek, a 85. percet követően pedig mindössze négy passzt teljesítettek, melyből három középkezdés volt…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik