Videó

Alighanem bundameccset játszott Gyurcsó csapata – VIDEÓ

A játékosok azért hagyták ki a megítélt büntetőket, mert úgy sejtették, hogy a játékvezető meg akarta bundázni a mérkőzést.

A Gyurcsó Ádámot is foglalkoztató Pogon 3-1-es győzelmet aratott az Astra elleni, ciprusi felkészülési mérkőzésen. A 25 esztendős, magyar játékos 84 percet töltött a pályán, így közvetlen közelről szemlélhette a játékvezető ámokfutását.

Román sajtóhírek szerint a mérkőzésre delegált játékvezető és segítői nem hivatásos bírók voltak, s számukra kedvezően akarták alakítani az összecsapás eredményét, feltételezhetően fogadtak a mérkőzésre.

A játékvezető mindkét félidő végén megítélt egy-egy erősen véleményes büntetőt, azonban az ítéletvégrehajtók szándékosan kihagyták azokat. Egy román újságíró ugyanis arról számolt be, az Astra edzője megkérte játékosát, hogy ne lőjön gólt, ugyanis úgy érezte, bundázni akar a sípmester. A futballista először odagurította a labdát a kapusnak, ezért a bíró újrarúgatta a tizenegyest. Másodszor még biztosabbra ment, jócskán a kapu mellé lőtt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik