Videó

Ez nem volt szép! Ibrahimovic torokra ment – VIDEÓ

Nem viseli jól a Manchester United vergődését és saját maga góltalansági sorozatát Zlatan Ibrahimovic. A Vörös Ördögök svéd klasszisának a csütörtöki, Fenerbahce ellen elveszített Európa Liga meccsen teljesen elszállt az agya, nem sokkal a becserélése után összebalhézott Simon Kjaerrel. Zlatan a Fener-védőt torkon ragadta és úgy ordítozott az arcába.

Ibrahimovic a 30. percben lépett pályára a megsérülő Paul Pogba helyére. Nem sokkal később Kjaerrel harcoltak labdáért, amikor a svéd kicsit odalépett. A Fenerbahce-játékos ezt nem hagyta szó nélül, Ibra pedig ettől pörgött be, és még a negyedik játékvezető kezét is lesöpörte magáról.

https://www.youtube.com/watch?v=SbPnNENo9fE

A dán védő a svéd Eurosportnak elmondta, nem is hallotta, hogy mit ordít neki Ibrahimovic, arról sem beszélt, hogy miért ment neki az MU-csatár, akit azért elég szorosan próbált fogni.

– Ez a játék része, nem veszem túl komolyan. Nem az első eset, hogy ellene játszom, tudom, hogyan reagál, ez rendben is van – mondta Kjaer.

A meccs közben Milorad Mažić játékvezető nem büntette Ibrahimovicot, aki valószínűleg nem ússza meg ennyivel. Az UEFA utólag, a videofelvételeket megnézve el is tilthatja – írja az index.hu

Olvasói sztorik