Videó

Hart óriási bakival kezdte torinói karrierjét – VIDEÓ

Bemutatkozott új csapatában, az olasz élvonalban szereplő Torino FC-ben Joe Hart, a Manchester City száműzött kapusa – mégpedig vereséggel és egy hatalmas hibával. A Torino az Atalanta együtteséhez látogatott, és a második játékrész elején a vezetést is megszerezték a “bikák”, azonban az angol válogatott hálóőr hibája után két perc múlva már újra egyenlő volt az állás.

Hart az 56. percben rosszul lépett ki egy szögletre, és csak belepaskolni tudott a labdába, ami így Masiello elé került – ő pedig köszönte szépen a lehetőséget, és kapásból az üres kapuba továbbította a játékszert. Érdekesség, hogy az angol kapus szinte lemásolta a helyére igazolt Claudio Bravo szombati bakiját, hiszen a chilei kapus is hasonló gólt eredményező hibát vétett a Manchester United elleni városi rangadón – bár Guardioláék végül behúzták azt a meccset,a Torino pedig 2-1-re kikapott.

Joe Hart a bakin kívül sem zárt jó meccset, három kapura tartó lövésből két gólt kapott – bár mentségére szóljon, hogy a második, tizenegyesből kapott gólról nem tehetett, az első félidőben pedig hatalmas védést mutatott be, még 0-0-s állásnál.

https://www.youtube.com/watch?v=mNXnvUDnQRM

Olvasói sztorik