Videó

Hihetetlenül megalázták a Vidi új igazolását – VIDEÓ

A Videoton vezetői nem lustálkodnak az átigazolási piac hajrájában, ahogy arról beszámoltunk, több igazolást is nyélbe ütöttek az elmúlt napokban – többek közt Marko Scsepovics ötszörös szerb válogatott is Fehérváron folytatja a pályafutását. Az Olimpiakosztól igazolt 25 éves támadó fiatal kora ellenére is rengeteg sikert ért már el a futballban, azonban olyan is történt már vele, amit legszívesebben alighanem elfelejtene.

Három évvel ezelőtt, 2013 augusztusában Scsepovics a Partizan Beograd játékosaként részese volt a bolgár Ludogorec elleni BL-fiaskónak: a belgrádiak az idegenbeli vereség után hazai pályán is kikaptak ellenfelüktől a selejtezőben, így búcsúztak a sorozattól. A közönség nem vette jó néven kedvenceik vereségét: az egyik szurkolói csoport vezére a mérkőzés végén átugrotta a kordont, egyszerűen odasétált a csereként beállt Scsepovicshoz, és a többi drukker nagy örömére megfosztotta őt a csapatkapitányi karszalagtól.

Egy évvel később a Partizan újra a Ludogoreccel találkozott a BL-ben, és újra alulmaradtak a bolgárokkal szemben, de ekkor Scsepovics már nem volt a csapat tagja: a 2013-as eset után eligazolt, és azóta sem tért vissza az együtteshez.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik