Videó

Nagy Ádám: tisztában vagyok a gyengeségeimmel

Több izomra van szüksége a Bologna magyar fiataljának.

A Bologna FC közösségi oldalán látható interjúban Nagy Ádám először igyekszik megtanítani a klub munkatársainak, hogyan kell helyesen kiejteni a nevét. Az eredmény szinte tökéletes!

„Azért választottam a Bolognát, mert itt tanulhatok és fejlődhetek, hogy jobb labdarúgó legyek” – magyarázta Nagy. Hozzátette: természetesen tisztában van a gyengeségeivel, mindent megtesz, hogy jobb legyen, ennek érdekében erősebb testfelépítésre, több izomra van szüksége.

„Ám nem is ez a legfontosabb, hanem például az, hogy fejlődjek a légi párharcokban, a fejjátékomban. Mindenkinek – a klubnak, a szurkolóknak, Olaszországnak – szeretném megmutatni, miért szerződtetett a Bologna. Nagyon szeretett volna megszerezni új csapatom, jelentős tervei vannak velem, ezért gondoltam úgy, hogy jó választás lesz.”

Nagy eddig úgy tapasztalta, hogy csapatként nagyon jól teljesített a Bologna, a sok néző pedig nagyszerű hangulatot teremtett a meccseiken. „Bízom benne, hogy nagyszerű szezonunk lesz, és segíthetem a csapatot a saját játékommal. Minden nap izgalmas a számomra.”

Olvasói sztorik