Labda volt spori! Egy angol drukker alácsúszott két járókelőnek – VIDEÓ

Az angol szurkolók igen jól mulatnak Franciaország-szerte, erről tanúskodik többek közt az alábbi, Lille városában készült videó is. A főszereplő úriember a hideg és a zuhogó eső ellenére is megtalálta a módját a szórakozásnak: egy 30-40 méteres sprintet levágva csúszik alá két békésen sétáló járókelőnek. Bár valószínűleg kevésbé értékelnénk a mozdulatot, ha mi lennénk a szenvedő pár helyében, kívülről figyelve viszont egész egyszerűen zseniális a futballpályán minden bizonnyal piros lapot érdemlő megmozdulás. A jól végzett munka után visszatérő, szurkolótársai által ünnepelt hentes "gólöröme" pedig már igazán csak hab a tortán. You've got to watch this, England fans in Lille pic.twitter.com/yAlb3xcfkD— Football Fooligans (@Footy_Fooligans) 2016. június 12.

Az angol szurkolók igen jól mulatnak Franciaország-szerte, erről tanúskodik többek közt az alábbi, Lille városában készült videó is. A főszereplő úriember a hideg és a zuhogó eső ellenére is megtalálta a módját a szórakozásnak: egy 30-40 méteres sprintet levágva csúszik alá két békésen sétáló járókelőnek.

Bár valószínűleg kevésbé értékelnénk a mozdulatot, ha mi lennénk a szenvedő pár helyében, kívülről figyelve viszont egész egyszerűen zseniális a futballpályán minden bizonnyal piros lapot érdemlő megmozdulás. A jól végzett munka után visszatérő, szurkolótársai által ünnepelt hentes “gólöröme” pedig már igazán csak hab a tortán.