Videó

Argentína visszavágott a Copa America-címvédőnek – VIDEÓ

Mascheranoék alighanem szívesen felcserélnék a meccset a tavalyi döntővel.

Copa America, csoportkör, eredmények

Panama – Bolívia 2-1
G.: Pérez (11., 87.), ill. Arce (54.)
Argentína – Chile 2-1
G.: di María (54.), Banega (59.), ill. Fuenzalida (93.)

A 2016-os Copa Americán lejátszották a csoportkör első fordulóját, immáron minden csapat bemutatkozott a tornán. Utoljára a legnagyobb esélyes Argentína és a címvédő Chile tette ezt meg, a találkozó már-már döntőnek is felfogható volt. És ha így van, akkor az Albiceleste igen szép reményekkel nézhet a következő három hét elé, hiszen viszonylag simábban, kétgólos előnyét a 60. perc előtt kiépítve legyőzte a tavalyi rendezőt, amelynek csak szépítésre futotta.

A találkozón Messi, Pastore és Lavezzi sem lépett pályára, a sztártámadók közül ott volt viszont Higuaín, akit Agüero váltott. Az argentinok elmúlt öt találkozójukat megnyerték.

A nap másik találkozóján Panama Bolíviával csapott össze és előbbi csapat Pérez duplájával – amiből a második találat a 87. percben esett – győzni tudott, a dél-amerikaiak részéről Arce (nem a volt diósgyőri játékos) volt eredményes. Panama története első Copa America-meccsét játszotta. A találkozón mind a 90 percet a pályán töltötte Aníbal Godoy, a Honvéd korábbi légiósa, aki manapság az MLS-ben szereplő San José Earthquakes csapatát erősíti.

https://www.youtube.com/watch?v=OC1rAZDtSZk

https://www.youtube.com/watch?v=SEM52GD_DOM

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik