Videó

Újpest-siker

Az Újpest FC B Zamostny Balázs triplájával és remek játékkal 4-1-re nyert a Videoton II otthonában, felkészülési mérkőzésen.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Újpest FC B heti munkáját influenzajárvány nehezítette, Rubus Tamás, Toricska Rajmond és Tóth Bálint is ágynak esett, így Felcsútra a kerettel tartott az utánpótlás-korú Crispin Strommer, Kiss Bence és Szlezák Bálint is, akik Ligakupa-mérkőzéseken már az ősszel is szerepet kaptak.

– Jól sikerült a felkészülés erőnléti része, lehetett látni, hogy jó állapotban vannak a srácok – nyilatkozta a klub honlapján az újpesti edző, Víg Péter. – Sok helyzetet alakítottunk ki, végig domináltunk az egész mérkőzésen. Játékban is egyre jobb minőséget mutatunk, ebben az irányban kell tovább haladnunk, hiszen lassan azért már kezdődik a bajnokság. Az influenza miatt három játékosunk is kidőlt, így nem sokan maradtunk, mindenki komoly meccsterhelést kaphatott, ketten pedig velünk tarthattak az U18-as keretből. Nem szeretnék senkit külön kiemelni, mert mindenki becsülettel dolgozott egész héten, ez pedig meglátszott az egész csapat mai teljesítményén.

Olvasói sztorik