Videó

Hali–Zete!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Szombathelyi Haladás II hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a Zalaegerszeggel az NB II Nyugati-csoportjának 14. fordulójában, mintegy ezer néző előtt.

A Haladásban pályára lépett az első keretből száműzött Kenesei Krisztián is, aki nagyon szeretett volna bizonyítani egykori csapata ellen. Az első húsz perc hullámzó játéka mellett két kisebb ZTE-helyzetet láthattak a nézők, amit Babati elpuskázott. A félidő közepén Kenesei lőtt egy hatalmas kapufát. A hazaiak inkább kontrázni próbáltak, egy ilyen akció végén megszerezték a vezetést. Kenesei ebben is főszerepet vállalt. Ezután még jobban visszazárt a szombathelyi csapat. A ZTE szabadrúgások után igyekezett veszélyeztetni, az egyik ilyen lehetőség végén a félidő utolsó percében sikerül az egyenlítés.

A fordulás után egy szép támadás végén gyorsan megszerezte a vezetés a ZTE. Egy ideig uralta is a játékot a látogató, aztán visszavett a tempóból. Átvette az irányítást a vasi együttes, és szép akció végén egyenlített. Ezután a Haladás ismét visszahúzódott saját térfelére, kevés veszélyt jelentett a ZTE kapujára. A befejezés előtt tíz perccel megfogyatkoztak a hazaiak, de az idő rövidsége miatt a zalaiak már nem tudtak élni az emberelőnnyel.

A ZTE-nek megvolt a lehetősége a győzelemre, de a mérkőzés fordulópontjait nem használta ki, így értékes két pontot hagyott Szombathelyen.

Olvasói sztorik