Videó

Gólzáporos

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB III Dráva-csoportjának utolsó őszi fordulójában, vasárnap kiütötte ellenfelét az ezúttal igen nagy kedvvel játszó Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál SE, amely 8-0-ra nyert hazai pályán a Tolnai VFC ellen.

A negyedik percben vezetést szerzett a dunaújvárosi együttes: Samuel Ato jobb oldali beadását Sitku Illés értékesítette (1-0). Nyolc perccel később újabb találatot szereztek a hazaiak: Samuel Ato a tizenhatosról a jobb alsó sarokba lőtt (2-0). Az első negyedóra végén már három gól volt a két csapat között a különbség: Farkas középre ívelését Godslove fejelte a tolnai kapu közepébe (3-0). A megnyugtató előny birtokában kicsit visszavett a tempóból az újvárosi együttes, és csak a 33. minutumban növelte az előnyt: Godslove ívelt középre, amire a legjobban Samuel Ato érkezett, aki fejjel volt eredményes (4-0).

Alig kezdődött meg a második játékrész, amikor Böőr Zoltán a tizenhatosról nagy gólt lőtt a hosszú sarokba (5-0). Az 51. percben Godslove kipattanó lövését Sitku közelről pofozta a jobb alsó sarokba (6-0). Nyolc perccel később ismét ő volt eredményes, egy beívelt szabadrúgást fejjel értékesített (7-0). Húsz perccel a befejezés előtt egy kezezés miatt megítélt tizenegyest Godslove magabiztosan lőtt a hálóba (8-0). A folytatásban is akadtak lehetőségek a hazaiak előtt, de az eredmény már nem változott.

Olvasói sztorik