Videó

Vas sas

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Vasas 2-1-re nyert a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő otthonában az NB II Keleti-csoportjának 11. fordulójában.

A mérkőzés elején többet birtokolta a labdát a házigazda, de helyzetig nem jutott, ahogyan ellenfele sem. Mezőnyjáték folyt a pályán, de az jó iramban. A 24. percben aztán a balmazújvárosiak egy szöglet után vezetést szereztek, a folytatásban pedig átadták a területet a Vasasnak, s a megszerzett labdákból próbáltak kontrázni, de sok pontatlanság csúszott a játékukba. Az angyalföldi együttes körülményesen szövögette támadásait, így azok a kapura egyáltalán nem jelentettek veszélyt.

A második félidő legelején tizenegyesből egyenlített a Vasas, amely ráadásul emberelőnybe is került (1-1). Létszámfölényben jól járatták a labdát a vendégek, s igyekeztek lövésekkel befejezni a támadásaikat. A hatvanadik percben a hajdúságiak a felsőlécet találták el, két perccel később a fővárosiak viszont nem hibáztak, így immár ők álltak jobban (1-2). A továbbiakban ügyesen tartották a labdát a középpályán, majd a 73. percben Polényi begyűjtötte második sárgáját, így egyenlő létszámban folytatták a csapatok. Próbált kezdeményezni a Balmazújváros, de elég sok hiba csúszott a támadásépítésekbe, így igazi helyzetig nem is jutott a házigazda, viszont az angyalföldiek kontráiban benne volt veszély.

Végül a jobb második félidei játéka alapján a Vasas győzelme megérdemeltnek mondható. A hazaiak mentek, akartak, de a második félidő eleji, elhamarkodottnak tűnő kiállítás sok mindenről döntött.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik