Videó

Nyerő KBSC

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Helyzetek sokaságát kidolgozva, magabiztos játékkal gyűjtötte be az újabb három pontot a hazai pályán szereplő Kazincbarcika az Újpest FC B ellen az NB II Keleti-csoportjának tízedik fordulójában.

Az első perctől kezdve egyértelmű volt, hogy ezt a mérkőzést csak a borsodi csapat nyerheti meg. Eddig nem látott helyzetmennyiséget dolgoztak ki a fiúk. Hornyák vezetőgólját megelőzően Salvador és Fótyik ziccereit fogta a vendégek kapusa. A 19. percben aztán ismét Salvador került helyzetbe, lövését még Banai védte, azonban a kipattanó az érkező Hornyák elé került, aki az üres kapura nem hibázott. A játékrész további részében záporoztak a lövések, a lefújás előtti percekben egy végletekig kijátszott akció végén Salvador a felső lécet találta el. Az Újpestiek három kósza lövéssel próbálták magukat észre vétetni.

A második játékrész elején úgy tűnt, a vendégek eltaláltak az a játékot, ami ezen a pályán hasznos lehet, azonban igazi helyzet nem alakult ki Szabó Ádám kapuja előtt. A KBSC tovább rohamozott, és Salvador egy remek egyéni akció végén kettőre növelte az előnyt. Az először pályára lépő Fabio szinte első labdaérintéséből gólt szerezhetett volna, azonban a labdaátvétellel gondjai akadtak. A lefújásig a találkozó csendes, nyugodt mederben csordogált tovább. A kétperces hosszabbítást követően végleg elkönyvelhette az újabb három pontot a Kazincbarcika.

Olvasói sztorik