Videó

Csak 1 pont

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Két fontos pontot vesztett a Duna FC Tatabánya az NB II Nyugati-csoportjának tízedik fordulójában, miután 2-2-es döntetlent játszott az MVM Paks II otthonában.

Rosszul indult a találkozó a vendégek számára: akárcsak két hete Szombathelyen, Szekér Dávid most is elvesztette a labdát, igaz, ezúttal nem az első percben, hanem a negyedikben. Gólt kapott a Tatabánya, s utána hiába támadott, nem sikerült egyenlítenie. A Frank Richárd elleni szabálytalanságért tizenegyes járt volna, ehelyett a vendégcsatár kapott sárga lapot. Akadt egy-két helyzet, de a tatabányaiak futballjában nem volt átütőerő.

A szünet után nagyobb lett az iram, sok helyzetet dolgoztak ki a látogatók, de ezek közül csak kettőt sikerült kihasználniuk. Ez elég is lett volna a győzelemhez, ám a befejezés előtt nem sokkal egy újabb eladott labda után egyenlített a Paks. Igaz, utána Huszák Tamásnak volt még egy lehetősége (a sokadik a meccsen), de ebből az akcióból sem született gól.

A tatabányai csapat néhány tagja túl idegesen játszott, sokszor verbálisan focizott, de még így is lehetett volna nyerni. Csak amikor négy perc van hátra, meggondolatlanság a hátvédnek előre mennie, a labdát elveszíteni pedig…

Olvasói sztorik