Videó

Akaratgyenge

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Rangadót veszített a Mezőkövesd, amely saját pályáján kapott ki 1-0-ra az Orosházától az NB II Keleti-csoportjának nyolcadik fordulójában.

A találkozó elején a hazaiak enyhe mezőnyfölényben játszottak, de ezt csak néhány veszélyes szöglet és beadás, valamint Jeremiás helyzete jelezte. A csapatok láthatóan tartottak egymástól, a vendéggárda zártan és fegyelmezetten védekezett, emellett a támadásokra kevés energiát fektetett. A borsodiaknak nem ízlett a szigorú védekezés, amit csak elvétve tudtak megbontani és átjátszani, így a kapuk ritkán forogtak veszélyben. A listavezető Mezőkövesd sokszor ötlettelen és körülményes támadójátékába ráadásul rengeteg hiba csúszott, kirívóan sok pontatlan indítás és átadás jellemezte az első játékrészt, így az akciók nagy része fennakadt az orosházi védelmen. Az első játékrész hajrájában még nehezebb helyzetbe kerültek a hazaiak, miután egy szép akció végén Bernáth Péter közelről betalált (0-1).

A játék képe fordulás után sem változott jelentősen. A hazaiak a folytatásban is sok hibával futballoztak, amely megakadályozta, hogy lendületes akciókat vezethessenek. A halovány teljesítmény ellenére elsősorban beadások után, valamint távoli lövésekből adódtak lehetőségek az egyenlítésre, de a próbálkozások nem jártak eredménnyel. Annak ellenére, hogy gyakorlatilag az egész mérkőzésen mezőnyfölényben játszottak, nem tudtak a kapuba találni, így fontos és értékes pontokat hullajtottak.

Olvasói sztorik