Videó

Szomszédolás

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II Keleti-csoportjának nyolcadik fordulójában a Vasas gond nélkül győzte le az Újpest második csapatát az Illovszky-stadionban.

A Tóth András, Fernando Festa edzőpáros munkájának nyoma már rögtön az első mérkőzésen látszott a csapaton. A korábban lerakott alapok ugyan megmaradtak, de néhány apró újdonság, mint Mehmedagics előrébb helyezése, vagy Kárpáti Vitéz visszatérése azt mutatta, hogy új szelek fújnak a Fáy utcában.

Ahhoz, hogy mindennek a pozitív hozadékait is lássuk, csak negyedórának kellett eltelnie. A kezdeti erőfelmérés után ugyanis átvette csapatunk a kezdeményezést, és a szurkolók nagy örömére ki sem engedte azt a kezéből, egészen a lefújásig. A félidő utolsó előtti percében André Luis végzett el szögletet a baloldalról, a labda pedig teljesen üresen találta a hosszún Thiagót. A brazil középpályás pedig hálóba továbbította a labdát (1-0).

A 73. percben egy Szilágyi Péter által lekészített labda után lőtte a hazaiak második gólját Deyvison (2-0). A hajrá nyugodt mederben telt, az eredmény már nem változott, így a Vasas nyerte a szomszéd kerületek csatáját.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik