Videó

Kazincbarcelona

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-es Kazincbarcikai BSC hazai pályán 2-1-re legyőzte az Újpestet a Magyar Kupa második fordulójában.

Majdhogynem zsúfolásig megtelt az a lelátórész, amelyet a rendőrség engedélyezett. Az Újpest vezetőedzője tényleg komolyan gondolta, hogy a kupagyőzelem a legrövidebb út Európába, hiszen csapatát a legerősebb összeállításában küldte pályára. Ahogy az várható volt, a vendég fővárosiak hamar mezőnyfölényt alakítottak ki, látszott, gyorsan el akarják dönteni a továbbjutást.

A gólhoz legközelebb Iandoli járt, aki a 22. percben egy visszagurított labdát lőtt a felső lécre. A 28. percben kissé váratlanul Salvador egy zseniális lövéssel előnyhöz juttatta a hazaiakat. A gól után az Újpest kettőzött erővel támadott, azonban a Privigyei, Fehér belsővédő-páros remekül tisztogatott, és kontrákból csapattársaik is veszélyeztettek.

A második felvonásban a játék képe nem sokat változott. A 66. percben egyenlített az Újpest, egy apróbb védelmi megingást Kabát Péter használt ki. Az újpesti támadó később egymaga eldönthette volna az összecsapást, azonban ez nem az ő napja volt. Már-már mindenki a hosszabbításra készült, amikor egy akció végén Hornyák cselezgetett a tizenhatoson belül, majd Ngalléhoz passzolt, aki egy igazítás után kapura lőtt, a megpattanó labda pedig a hálóban landolt (2-1).

Olvasói sztorik