Videó

Ismét egy gól

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Vasas labdarúgóinak húszpercnyi jó játéka is elegendőnek bizonyult a szolnokiak ellen a három pont begyűjtéséhez az NB II Keleti-csoportjának ötödik fordulójában.

Rögvest saját kapuja elé szorította ellenfelét a házigazda Vasas, hiszen Füredi már az első perc végén veszélyes lövést engedett el. A huszadik percig gyakorlatilag csak a szolnokiak térfelén folyt a játék, a fővárosiak remekül járatták a labdát, csak idő kérdésének tűnt, mikor találnak be. A 12. percben jött az első igazán nagy lehetőség, ekkor Deyvison verekedte át magát a védőkön, de az utolsó pillanatban tisztáztak előle. Két perc múlva már nem volt kegyelem, egy jobboldali beívelés után Deyvison adott középre, Bobo pedig nem hibázott (1-0). Egy perc múlva pedig jöhetett volna a következő, újra a jobbszélen kezdő fiatal, roppant agilis brazil volt az egyik főszereplő, Szilágyi lövése kipattant a kapusról, ezután közelről ismételhetett a légiós, de nem járt sikerrel.

A folytatásban egyre inkább megcsappant a hazai lendület, időnként már a vendégek is eljutottak a Vasas kapuja elé, ám még mindig a fővárosiak akarata érvényesült, ezt a szolnoki ötösön két egymás utáni tömegjelenet is mutatta. A vendégek tördelték a játékot, a félidő zárása előtt az addig amúgy magabiztos Lucas könnyelműsége okozott izgalmat hátul, ám a játék addigi képe alapján nem tűnt úgy, hogy a folytatás tartogatna hasonlókat az angyalföldiek számára.

Aztán a második játékrész mindjárt egy szolnoki kapufával kezdődött, néhány perccel később pedig ismét előttük adódott lehetőség. Arról persze nem volt szó, hogy fölénybe kerültek, de ebben az időszakban inkább csak pontrúgásokból veszélyeztethettek volna a hazaiak, ha pontosabban végzik el azokat. A 70. percben eldőlni látszott a mérkőzés. A szolnoki Vári Barnabás lába Venczel szájával találkozott, ami piros lapot ért, ám csupán tíz percig élvezhette az emberelőnyt a Vasas, ekkor a középpályán Venczel Balázs csúszott be rossz ütemben, ez is kiállítás. A hajrá inkább a vendégeké volt, Szatmári kapus többször is szép védéssel őrizte sikerrel nemcsak hálóját, hanem csapata 1-0-s előnyét is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik