Videó

Füredi siker

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

A mérkőzés nagy részében emberhátrányban futballozott az NB II-es Vasas, mégis 1-0-ra nyert hazai pályán az élvonalbeli Paks ellen a Ligakupa második fordulójában.

A meccs első szakaszában kisebb helyzetek adódtak mindkét oldalon, az egyik végén Katona Máté az alapvonal közeléből a kapufa külső élét találta el. A félidő közepén Tóth Máténak három percen belül sikerült két sárga lapot begyűjtenie, így megfogyatkozott létszámmal volt kénytelen folytatni a találkozót a fővárosi együttes. Ezután a vendégek kerültek fölénybe, de nem tudtak betalálni.

A szünet után Deyvison beállása sokat lendített a Vasas játékunkán, az 51. percben mindjárt egy szép szabadrúgással tette le névjegyét, amely a kapufán csattant. Pár perc múlva aztán egy szöglet utáni kavarodás végén büntetőhöz jutott a házigazda, amelyet Füredi Ádám értékesített. Innentől kifejezetten élvezetessé vált a játék, az emberhátrány ellenére sem kényszerült alárendelt szerepre a Vasas, mindkét kapu előtt szép számmal alakultak ki helyzetek, ám újabb gól már nem született.

Olvasói sztorik