Videó

Magabiztos Győr

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Győzelemmel kezdte az idei Ligakupa-szezont a Győri ETO FC, amely 3-0-ra nyert a Budapest Honvéd otthonában. Sorrendben Aleksidze, Dudás és Andrics talált be a kispestieknek.

Rögtön a mérkőzés elején vezetéshez jutott az ETO. A hatodik percben egy jobboldali szögletnél Rati Aleksidze érkezett a rövid oldalra, és csukafejessel gyönyörűen a hazai kapuba juttatta a labdát. A folytatásban a fővárosiaknak volt két nagyobb helyzetük, ám mindkettő kimaradt, nem úgy a 29. percben Dudás Ádám lövése, aki egy jobboldali beadásra érkezett remek ütemben, és 11 méterről lőtte a labdát Kemenes Szabolcs hálójába.

A Győr magabiztosan játszott, Molnár kapus pedig remekül fogta a kósza fővárosi lövéseket. A második félidőben Strestik beállítása után Kemenesnek is bravúrokat kellett bemutatnia, a cseh játékos két lövésénél is góltól mentette meg csapatát, de a hajrában Andrics ellen már tehetetlen volt. Kronaveter indításával lépett ki két védő között a szélső, és 14 méterről lőtt a hálóba. A Honvéd ugyan többet birtokolta a labdát, de az ETO minden támadásában benne volt a gól, így ilyen arányban is megérdemelten nyert.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik