Videó

Sikeres főpróba

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

A Rába ETO hazai pályán 7-2-re legyőzte a DEAC Armada Futsal Club csapatát a teremlabdarúgó NB I alapszakaszának második fordulójában.

Más bolygóról érkező csapat összecsapását láthatták a szurkolók péntek este. Az ETO feltételrendszerében, struktúrájában, játékosállományában, edzőjében túlnőtte a magyar bajnokságot, és akkor még nem beszéltünk a mögötte álló város támogatásáról, és a kiváló menedzsmentről. Ezzel a megacsapattal kellett felvennie a harcot a debreceni egyetemi együttesnek, amely mögött mindezeknek a töredéke sem áll. Természetesen a mitológiával ellentétben ezen a mérkőzésen nem győzhetett a kicsi, a gyenge, hiszen a Győr már az első félidőben eldöntötte a találkozót.

A videót nézve azt láthatjuk, hogy a sportág alapjaival ismerkedő fiatalok próbálták megakadályozni egy sokszoros válogatottakból álló nemzetközi csapat győzelmét. Elkeseredésre azonban nincs okuk a debreceni fiataloknak, nekik nem az ETO ellen kell pontokat szerezniük. A bajnoki címvédő Rába ETO-nak következik az UEFA Futsal Cup selejtezőtornája, míg a DEAC-nak van tíz napja, hogy felkészüljön a Rubeola elleni, hazai mérkőzésre.

Olvasói sztorik