Videó

Ajka-siker

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Az FC Ajka hazai pályán 2-1-re nyert a Szigetszentmiklósi TK-Erima ellen az NB II Nyugati-csoportjának második fordulójában.

A hetedik percben Kozma egy hazagurított labdát Mihalecz elé passzolt, a támadó Czanikhoz gurított, aki az üres kapuba lőtt (1-0). Ezután Mihalecz a kifutó kapus fölött a kapu fölé emelt. Később Major tört kapura, Kozmával ütközött, de a játékvezető tizenegyes helyett szögletet ítélt! Folyamatosan az Ajka támadott. A 39. percben mégis egy kósza labdára Jánosa kifutott, lyukat rúgott, Besztercei pedig az üres kapuba gurított (1-1). A szünet után felélénkült a játék, Major szabadrúgása a felső lécet találta telibe, majd Márkus hibázott jó helyzetből. Deutsch szabadrúgását Jánosa a felsőléc segítségével hárította. A 63. percben Szabó L. szabadrúgásánál védett nagyot Kozma, és ezt megismételte a szöglet utáni Mihalecz lövésénél is. A 77. percben Gunther szabadrúgását Mihalecz visszafejelte, Subicz pedig 12 méterről a bal felsőbe bólintott (2-1). A 84. percben Barna egy szabálytalanságért megkapta második sárga lapját.

Az első félidőben elképesztő kapushibák után voltak eredményesek a csapatok. A jobb iramú folytatásban a több helyzetet kidolgozó ajkaiak megérdemelten nyertek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik