Válogatott

Willi Orbán: Ezzel a játékkal kijuthatunk az Európa-bajnokságra is

A magyar válogatott védője úgy látja, az alapok már rendben vannak, de természetesen van még hova fejlődni.

Negyedik válogatott mérkőzésén is magabiztos teljesítményt nyújtott a védelem közepén Willi Orbán, aki a Finnország elleni 2-0-ra megnyert kilencven perc után elismerősen beszélt a magyar csapat teljesítményéről és az Eb-selejtezőkre tekintve is pozitívan nyilatkozott – láttad már a gólokat? Ide kattintva megnézheted Kalmár Zsolt álomgólpasszát is.

Mindenképpen győzni szerettünk volna az év utolsó mérkőzésén, ez végül sikerült is, megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot, jó meccset játszottunk – kezdte az RB Leipzig csapatkapitánya. – Kilencven percen keresztül nagyon koncentráltan és agresszívan játszottunk, mi voltunk ma a jobb csapat. Természetesen ez is nagyon érzelmes meccs volt a számomra, de azért nem annyira, mint a pénteki, hiszen mégis csak az volt az első fellépésem a hazai közönség előtt és még gólt is sikerült szereznem. Nagyon jó csapatba kerültem, amit egy nagyon jó edző irányít. Természetesen van hova fejlődnünk, de úgy gondolom, hogy az alapok már rendben vannak.

Orbán a jövővel kapcsolatban bizakodva megjegyezte, hogy nagyon várja már az Eb-selejtezőket, ahol természetesen az egyéni és a csapat célja is az, hogy kijussunk a kontinenstornára, ez pedig a véleménye szerint sikerülhet is, ha úgy játszunk, ahogy az elmúlt két meccsen.

címlapfotó: mlsz.hu

Olvasói sztorik