Válogatott

Pályafutása legérzelemdúsabb meccsét játszotta Willi Orbán

A magyar válogatott gólszerzője tudta, hogy Kalmár kiválóan végzi el a pontrúgásokat.

Összességében már a harmadik fellépésére készült a magyar válogatott mezében a nemrégiben honosított Willi Orbán, ám hazai pályán az Észtország elleni Nemzetek Ligája-találkozón debütált csütörtök este.

Az RB Leipzigben játszó középhátvéd számára emlékezetes marad a 2-0-ra megnyert összecsapás, hiszen a lelátón helyet foglalt a családja is – Szalai Ádám őszinte nyilatkozatát olvastad már? Minden szava arany!

Őrület, kit akar a Barcában látni Messi; Mbappé vagy Neymar?
Figyelem, extra ütős híreket szedtünk csokorba!

Ez volt a legérzelemdúsabb mérkőzés a pályafutásomban. Ez volt az első hazai találkozóm a válogatottban, a helyszínen szurkolt a családom is, és a csapatot góllal tudtam segíteni, tökéletes volt ez a nap. Úgy érzem, az egész csapat jó teljesítményt nyújtott, kilencven percen keresztül kontrolláltuk az összecsapást. Az ellenfél nem igazán tudott helyzeteket kialakítani, megnehezítettük a dolgukat, ezért is teljesen megérdemelt ez a siker.

Orbán a góljával kapcsolatban elmondta, nagyon jól ismeri a szögletet elvégző Kalmár Zsoltot, hiszen korábban csapattársa volt az RB Leipzignél, és tudta, hogy kiválóan végzi el a pontrúgásokat és hogy remek jobb lába van.

címlapfotó: Kisbenedek Attila / AFP

Olvasói sztorik