Válogatott

Storck, Leekens, Rossi? Kleinheisler rangsora igencsak beszédes

Minden edzésen gyakorolják a szükséges taktikát, ami a pályán szervezettségben köszön vissza.

Az Asztanával kétszeres kazah bajnok Kleinheisler László ezúttal is meghívást kapott a válogatottba Marco Rossi szövetségi kapitánytól. A 24 éves támadó középpályás a 24.hu-nak adott interjújában elmondta, mit gondol válogatott jelenéről, jövőjéről és hogy Rossival miért játszik szervezetebben a nemzeti együttes, mint az elmúlt két évben. A játékmestertől azt kérték, állítson rangsort Storck, Leekens és Rossi között.

Megszületett az év edzői nyilatkozata a megyei bajnokságban
Őrült meccs után villant a hazai tréner.

Bernd Storckot kiemelném, hiszen nála kerültem be először a csapatba. Szerencsére a norvégok elleni győztes gólommal meg is tudtam hálálni a bizalmát. De mind a három kapitány nagyon komoly szintet képvisel. Leekens nem fektetett akkora hangsúlyt a taktika teljesen aprólékos begyakorlására, mint Rossi, vagy Storck. Az edzéseken nem gyakoroltuk személyre lebontva a pontos helyezkedést, hogyan tervezzük és hajtsuk végre a labdakihozatalokat például. Tény, nem volt meg az, ami Rossinál természetes. Nála nagyon látszik a fejlődés, mert minden edzésen gyakoroljuk a szükséges taktikát – jól meghatározott, leoktatott védekezési és támadási rend van. A sok gyakorlás a pályán szervezettségben köszön vissza.

– mondta Kleinheisler, aki szerint az Eb után visszavonuló Gera, Király és Juhász által hagyott űrt eddig Dzsudzsák távollétében Szalai Ádám tölti be.

Ádám fantasztikus munkát végzett csapatkapitányként. Nem egyszer segített be a védekezésbe. De a lényeg, hogy csapatként segítsük, támogassuk egymást. Ha így lesz, akkor nem lesz gond a soron következő két meccsel, amelyen győzelmet várok.  Jó játékkal szeretnénk a szurkolók bizalmát visszahozni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik