Válogatott

Gazdag, Lovrencsics és Gulácsi sem játszhat Észtország ellen

Újabb három játékos dőlt ki a válogatottból. Gróf Dávidot behívta a kapitány.

A Telki edzőtáborban készülő férfi A-válogatott keretéből újabb 3 játékos sérült meg és így biztosan nem lép pályára a csütörtök esti Nemzetek Ligája-mérkőzésen Észtország ellen.

Az esti edzést kénytelen volt kihagyni Gazdag Dániel és Lovrencsics Gergő is sérülés miatt. Egyelőre csak az biztos, hogy Észtország ellen nem tudnak pályára lépni – írja az MLSZ honlapja.

Gulácsi Péter szerencsére nem sérüléssel bajlódik, hanem egy vírusos gyomorrontás döntötte le a lábáról. Ugyanakkor rá is igaz, hogy Észtország ellen nem számíthat rá Marco Rossi. A vírusos fertőzés miatt ma este távozott is Telkiből, azonban ha a vasárnapi meccsig felépül, akkor Finnország ellen számít rá a kapitány. Utoljára egyébként 2016. június 26-án fordult elő, hogy tétmeccsen nem Gulácsi Péter állt a magyar válogatott kapujában. Akkor Király Gábor védett a Belgium elleni Eb-nyolcaddöntőben.

Mivel a szabályok szerint 3 kapusnak kell szerepelnie a keretben, így az ő helyére Gróf Dávidot hívta be a kapitány. Gazdag és Lovrencsics helyére viszont egyelőre nem számol más játékosokkal a szakmai stáb. Jelenleg mindenesetre az eredetileg kihirdetett keretből 6 játékost kénytelen nélkülözni a szövetségi kapitány.

Kiemelt kép: mlsz.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik