Válogatott

A magyar női válogatott kiütötte az észteket felkészülési találkozón

Vágó Fanni duplázott, Szabó és Mosdóczi is betalált a Telkiben rendezett meccsen.

A magyar női labdarúgó-válogatott 4-0-ra nyert Észtország csapata ellen csütörtökön felkészülési mérkőzésen a telki edzőközpontban. Másik magyar sikert is ünnepelhettünk csütörtökön: a Vidi Milanov látványos fejesével legyőzte a PAOK-ot.

A magyar csapat az ősz elején befejezte szereplését a jövő évi világbajnokság selejtezősorozatában, a következő tétmérkőzéseit, a 2021-es Európa-bajnokság selejtezőit pedig csak jövő ősszel kezdi meg.

Willian felesége megmutatta az elképesztően szexi popsiját – FOTÓ
Vanessa Martins híres életmód blogger, de az Instagram-oldalán is nagyon népszerű.

Az előtte álló közel egyéves periódust Markó Edina szövetségi kapitány a csapatépítésre használja fel, ennek volt azt az egyik állomása a mostani mérkőzés.

Azt gondolom, így kell zárni egy évet. Főleg első félidei játékunk volt tökéletes közeli egy kellemes ellenfél ellen. Fontos, hogy ha tudjuk, győznünk kell, akkor az a pályán is megmutatkozzon. Örülök, hogy jó teljesítményekkel tudtuk megajándékozni egymást a játékosaimmal. A fiatalok is nagyon jól teljesítettek. Látom, hogy fejlődnek és remélem, hogy a jövő válogatottja rájuk fog épülni – nyilatkozta Markó Edina szövetségi kapitány a lefújást követően az mlsz.hu oldalon. – Folyamatosan tanulunk, építkezünk, mindig előre kell lépnünk. Van még egy kis időnk az Eb-selejtezőkig, de úgy vélem, erre a játékra lehet építeni.

A magyarok legutóbb októberben léptek pályára két felkészülési mérkőzésen, előbb 1-0-ra, majd 3-0-ra győztek Máltán a házigazdák ellen.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés:

Magyarország-Észtország 4-0 (3-0)
Gólszerzők: Szabó Viktória (10.), Vágó Fanni (17., 32.), Mosdóczi Evelin (57.)

címlapfotó: MLSZ Twitter

(MTI/mlsz.hu)

Olvasói sztorik