Válogatott

Neymar: Sokkal boldogabb voltam Jesus góljától, mintha én lőttem volna ötöt

A brazil támadó szerint honfitársát igazságtalan kritikák érték.

Ahogyan arról péntek este a Rangadón is beszámoltunk, a Nemzetek Ligája-találkozók mellett felkészülési mérkőzéseket is rendeztek világszerte. A legjobbjaival felálló Brazília Szaúd-Arábia ellen lépett pályára Rijádban, a papírformának megfelelően pedig magabiztos 2-0-s győzelmet aratott Tite szövetségi kapitány csapata.

Imádja a focit és büszke testvérére a magyar légiós szexi nővére – FOTÓK
Ha teheti, öccse meccseire is kilátogat a szépség.

Ebben hatalmas szerepet játszott Neymar, aki két járult hozzá a sikerhez, előbb Gabriel Jesust, majd Alex Sandrót szolgálta ki –  itt megmutattuk, milyen zseniális asszisztot osztott ki a Manchester City támadójának. A Paris Saint-Germain játékosa a meccs végén hihetetlenül sportszerű nyilatkozatot adott, melyben megvédte a sokat kritizált társát, Jesust.

Nagyon boldog voltam, hogy gólpasszt adtam Gabrielnek. Azt gondolom, hogy tisztességtelen bírálatok érték őt és azt a rengeteg munkát, amit értünk tett.Véleményem szerint igen nagy igazságtalanságot követtek el vele szemben, ezért sokkal boldogabb voltam attól, hogy ő betalált, mintha én öt gólt szereztem volna – mondta a lefújást követően Neymar.

címlapfotó: FAYEZ NURELDINE / AFP

Olvasói sztorik