Válogatott

Willi Orban már a válogatott mezében pózol – FOTÓ

Minden kerettag Marco Rossi rendelkezésére áll.

A keddi napon két edzéssel készült a válogatott a Görögország és Észtország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésekre. Minden játékos Marco Rossi szövetségi kapitány rendelkezésére áll, így várhatóan a lehető legerősebb összeállításban léphet majd pályára a csapat péntek este Athénban. Eközben ellenfeleinknél számos változás történt a kereteben a szeptemberi mérkőzésekhez képest.

Galaktikusok jönnek, nagybevásárol télen a Real
Pörög a futballvilág, mutatjuk a legütősebb keddi híreket.

A délelőtti tréninget erősítéssel kezdték a játékosok, majd a telki edzőközpont centerpályáján a taktikai gyakorlásé volt a főszerep. Az ebédet követően az új kerettagokról – illetve azokról, akik szeptemberben nem voltak a csapattal – elkészültek a hivatalos fotók. A délutáni edzésen a rögzített játékhelyzeteket gyakorolták a játékosok, illetve egymás elleni játék is szerepelt a tréning programjában.

www.mlsz.hu

Marco Rossinak a kerethirdetéskor sem kellett lemondania senkiről sérülés miatt, de változás – ennek ellenére – volt a keretben a szeptemberi meccsekhez képest, ahogy pénteki és hétfői ellenfelünknél is.

A görögöknél a kapusok között ezúttal a PAOK hálóőre, Alexandros Paschalakis is meghívót kapott Michael Skibbétől, mig a védőknél Kostas Tsimikas és Michalis Bakakis is szerepel, de Nikos Karelis is ott van a keretben. Ugyanakkor ezúttal Anastasios Dónis (VfB Stuttgart) Charalambos Lykogiannis (Cagliari), Kostas Stafylidis (Augsburg), Panagiotis Retsos (Leverkusen) és Andreas Janniotis (Olympiakos) kimaradt a keretből – adta hírül az mlsz.hu

Görögország kerete:

Kapusok: Orestis Karnezis (Napoli), Vassilis Barkas (AEK), Alexandros Paschalakis (PAOK)

Védők: Vassilis Torosidis (Olympiakos), Michalis Bakakis (AEK), Socrates Papastathopoulos (Arsenal), Kostas Manolas (AS Roma), Giorgos Tzavellas (Alanyaspor), Marios Iconomou (AEK), Dimitris Kolovetsios (Panathinaikos), Dimitris Giannoulis (Atromitos), Kostas Tsimikas (Olympiakos)

Középpályások: Zeka (FC Köbenhavn), Alexandros Tziolis (El Fahja), Petros Mantalos (AEK), Kostas Forthounis (Olympiakos), Dimitris Pelkas (PAOK), Dimitris Kourbelis (Panathinaikos), Andreas Buchalakis (Olympiakos), Tasos Bakassetas (AEK), Lazaros Christodoulopoulos (Olympiakos)

Támadók: Kostas Mitroglou (Marseille), Nikos Karelis (PAOK), Efthimis Koulouris (Atromitos)

Októberi második ellenfelünknél Mattias Käit (Fulham), Enar Jääger (Valrenga Oslo) és a kulcsembernek számító Ragnar Klavan (Cagliari) sincs keretben.

Észtország kerete:

Kapusok: Mihkel Aksalu (Seinäjoki JK), Marko Meerits (Vaasa Palloseura), Sergei Lepmets (Levadia Tallinn)

Védők: Taijo Teniste (Brann Bergen), Gert Kams (Flora Tallinn), Karol Mets (NAC Breda), Ken Kallaste (Korona Kielce), Nikita Baranov (Sogndal), Artur Pikk (Legnica Miedz), Joonas Tamm (Sarpsborg 08), Madis Vihmann (Flora Tallinn), Marek Kaljumäe (PS Kemi)

Középpályások: Konstantin Vassiljev (Piast Gliwice), Sander Puri (Waterford FC), Ilja Antonov (FC Hermannstadt), Siim Luts (FK Teplice), Artjom Dmitrijev (FC Lahti), Brent Lepistu (Kristiansund BK)

Támadók: Sergei Zenjov (Cracovia), Ats Purje (Kuopio Palloseura), Henri Anier (FC Lahti), Henrik Ojamaa (Legnica Miedz), Rauno Sappinen (FC Den Bosch)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik