Válogatott

A szurkolók Megyerit és Bogdánt is szívesebben látnák Dzsudzsák helyett a válogatottban

Szavazás.

Kele János hosszabb elemzést írt a 24.hu-n a magyar válogatott két mellőzött kapusáról, Megyeri Balázsról és Bogdán Ádámról. A portál egy szavazást is indított, amelyben a két kapus visszatéréséről kérdezik a szurkolókat, kiegészítve Dzsudzsák Balázs esetleges behívásával.

A legfrissebb állás arról árulkodik, hogy a szurkolóknak a két kapus inkább hiányzik a keretből, mint az eddigi csapatkapitány: Dzsudzsák visszahívására a szavazatok alig három százaléka érkezett, és a mindhármukat behívók tábora is éppen tíz százalékon van.

A Hiberniannél kölcsönben védő Bogdán Ádám vezet 41 százalékkal, míg a voksolók 22 százaléka a görög Atrómitoszban bizonyító Megyerit hiányolja leginkább – 24 százalék viszont olyannyira elégedett volt a nemzeti csapat előző, görögök elleni sikerével, hogy egyiküknek sem küldene meghívót.

Azt már mi is megmutattuk, miként reagáltak a szurkolók Dzsudzsák legújabb csapatváltására, illetve az esetleges válogatottbeli visszatérésére. Aztán jött az első meccs, és sok mindenkinek rögtön bizonyított a magyar szélső.

Kiemelt kép: mlsz.hu

Olvasói sztorik