Válogatott

Valamivel csökkentek a magyar válogatott esélyei a görögök ellen

A bukik is látták a finnek elleni meccset.

Mint ismert, bár helyzeteket dolgozott ki, gól nélkül maradt a finn válogatott vendégeként a magyar csapat a Nemzetek Ligája nyitófordulójában, s mivel a meccs elején még gólt is kapott, így 1-0-s vereséggel zárt.

Keseregni nincs idő, kedden már a görögök ellen bizonyíthatnak a Rossi-fiúk – a Groupama Arénában, de az UEFA büntetése miatt zárt kapuk mögött.

Szokásunkhoz híven ezúttal is megnéztük, hogy látják az esélyeket a szakértők: a nemzetközi fogadóirodák szorzói között szemezgettünk.

Sajnos a legtöbb irodánál ott van a kis zöld nyíl a hazai odds mellett, ami azt jelenti, növelték a magyar győzelemre kínált szorzókat, vagyis csökkentek a magyar csapat esélyei a görögök ellen. Átlagban 2.7-szeres pénzt érhet a magyar győzelem az arra pénzt áldozó szerencsejátékosoknak, de bizony néhány iroda már a 2.8-et sem sajnálja erre az opcióra.

A görögök győzelmi esélyei nőttek – a bukik szerint –, közelíti a vendégszorzó a hazait, bár egyelőre még mindig a mieink felé billen a mérleg. Azonban a 2.9 körüli kínálat már tényleg minimális differenciát jelent, egyértelműen háromesélyes meccsé vált a magyar csapat soron következő találkozója. Találtunk olyan kínálatot, ahol a döntetlent sem vitték már a 3-as határ fölé, és a magyar Tippmixpro sem nagyon tér el a nemzetközi trendektől: vasárnap délután 2.6-szeres pénzt ért a mieink győzelme, a döntetlenre 3-as oddsszal lehetett fogadni, a görögök pedig 2.75-ért „mentek”.

Kiemelt kép: mlsz.hu

Olvasói sztorik