Válogatott

Elhunyt nagypapájának ajánlaná a győzelmet Marco Rossi

A magyar válogatott szövetségi kapitánya megható posztban emlékezett meg a családtagjáról.

Mint ismert, szombat este először lép pályára Marco Rossi szövetségi kapitány irányításával a magyar válogatott, amely Finnországban vendégszerepel az első Nemzetek Ligája-találkozón. Az olasz trénertől már megszokhattuk, hogy igen aktív a közösségi oldalán, szombat reggel sem maradt el a poszt, ami azonban az eddigiektől sokkal érzelemdúsabb volt.

Marco Rossi ugyanis az 1994-ben elhunyt nagypapájáról emlékezik meg, aki rengeteget mesélt neki az Aranycsapatról, Puskás Ferencről és Hidegkuti Nándorról is, a mai napon pedig biztosan boldog és büszke lenne az unokájára.

Tévedtél, ha azt hitted, Messi távollétében bombagól nélkül marad Argentína – VIDEÓ
A Betis-középpályás lába elsült, Simeone góllal debütált.

Ma, szombaton elkezdődik ez az új kaland és ha a lehető legjobban kezdődik, akkor pontosan tudom, kinek ajánljam a győzelmet! Ha így lesz, akkor tudni fogom, hogy szurkoltál nekem, nekünk! Szeretlek! És mindezt Neked ajánlom! – zárta a megható bejegyzést Rossi.

A 18 órakor kezdődő finnek elleni találkozót az M4 Sport élőben közvetíti, ide kattintva pedig megnézheted, milyen kezdőcsapattal vághat neki az olasz kapitány a Nemzetek Ligájának.

Íme, a teljes bejegyzés.

címlapfotó: MTI /Illyés Tibor

Olvasói sztorik