Válogatott

„Épeszű edző kihagyja Dzsudzsákot” – olvasóink kitennék a csapatkapitányt a válogatottból

A drukkerek szerint lejárt az ideje a csapatkapitánynak.

Hétfő este honlapunkon is olvashattátok az új magyar szövetségi kapitány, Marco Rossi Magyar Időknek adott nyilatkozatát, amelyben elárulta, milyen válogatási elvek alapján hívja majd be a játékosokat a nemzeti csapatba.

Az olasz tréner kitért Dzsudzsák Balázsra is, aki jelenleg szabadon igazolható, így akár az is előfordulhat, hogy Rossi nem hívja be őt a következő kerethirdetéskor. A hírrel kapcsolatban elözönlötték a Rangadó Facebook-oldalát a drukkerek hozzászólásai, amik döntő többsége üdvözölné a szélső középpályás kihagyását.

Bejelentések napja: Barca, Real, Roma, Malcom, Mezőkövesd
Pörög a nemzetközi átigazolási piac.

Íme néhány szurkolói vélemény.

Végre, egy jó meglátás, aki nincs meccsben, az ne játsszon a válogatottban, de az sem, aki nem tesz meg mindent a győzelemért! A lesz*rom-hozzáállásnak remélem vége!

Épeszű edző ki is hagyja, remélem Rossiék is azok! Nikolicsra se adjanak magyar mezt, maradjon meg magának Amerikában. Fiatalítani, újakat beépíteni!

Teljesen igaza van! Most lehet durcáskodni. Dzsudzsák is leléphetne a válogatottból. Csapatban még elmehet, ahol befogadják.

Egyetértek! Dzsudzsinak lejárt a mandátuma, egy nagy nulla lett!

Már legalább tíz éve ki kellett volna venni!

Jó döntés! Már rég nem ott a helye! Levezetni jó pénzért talán még talál egy csapatot, legrosszabb esetben hazajön és tátott szájjal várják a csodát, az pedig nem jön.

Olvasói sztorik