Válogatott

Kihirdették: itt és itt lép pályára a magyar válogatott

Már három hónap sincs hátra.

A Georges Leekens szövetségi kapitány irányításával továbbra is nyeretlen magyar válogatott szeptemberben egyszer, októberben pedig kétszer lép pályára idegenben a Nemzetek Ligájában.

Szűk három hónappal az első mérkőzés előtt az ellenfelek tájékoztatták az MLSZ-t az idegenbeli mérkőzések helyszíneiről – áll a szövetség honlapján.

A nemzeti együttes szeptember 8-án a finnországi Tamperében kezdi meg szereplését az UEFA új, válogatottak számára kiírt sorozatában. A mérkőzés helyszíne a Ratina Stadion lesz.

Három nappal később a görögöket fogadjuk a Groupama Arénában, azonban ez a mérkőzés egy korábbi UEFA-büntetés miatt zárt kapus lesz.

Október 12-én a görögökhöz látogat a csapat Athénba, ahol az Olimpiai Stadion lesz a mérkőzés helyszíne, majd a fővárosból egyenesen Tallinnba utazik a küldöttség, hogy 15-én az Albert Le Coq Arenában mérkőzzön meg Észtország legjobbjaival.

A Nemzetek Ligája csoportküzdelmeinek zárásaként novemberben – először 15-én – az észteket fogadjuk a Groupamában, majd három nappal később ugyanitt Finnország válogatottjával játszunk.

nyitókép: bff.by

Olvasói sztorik