Válogatott

Lang a magyar válogatottról: nem vagyunk mi olyan rosszak

A légiós úgy látja, mindig próbálják a „legeslegjobbat” kihozni magukból.

A francia Dijón légiósa, Lang Ádám szerint közel sem olyan rossz a magyar labdarúgó-válogatott, mint amennyire azt „az emberek rengetegszer sugallják”. A DIGI Sport híradójának nyilatkozó, 22-szeres válogatott védõ úgy érzi, a játékosok mindig próbálják a „legeslegjobbat” kihozni magukból, de ez nem sikerülhet mindig.

Nem vagyunk mi olyan rosszak, mint azt rengetegszer sugallják, vagy amikor az emberek véleményt nyilvánítanak, hogy nem érdemeljük meg a mezt sem. Nem mentség, és nyilván a csapatot az eredmények igazolják, de mi is emberek vagyunk, és nem tudjuk mindig a legeslegjobbat kihozni magunkból. Igyekszünk, és erre törekszünk, de ez nem mindig sikerül – nyilatkozta a Sport24-nek a foci-Eb-t is megjárt védõ.

Ilyen elkeseredett még sosem volt a Real elnöke – FOTÓK
Minden Pérez arcára volt írva a Zidane-sajtótájékoztatón.

Lang Ádám egyelõre nem tudja, mit hoz számára klubszinten a jövõ.  Ami biztos, hogy 2016 óta a Dijon játékosa, a tavaszi szezonban pedig a másodosztályú Nancyban szerepelt kölcsönben.

Ez az idény rosszabbul indult abból a szempontból, hogy nem játszottam Dijónban, viszont télen találtunk egy lehetõséget, ahol tavasszal sokkal több játéklehetõséghez jutottam. A francia másodosztály egy kis visszalépésnek mondható az elsõhöz képest, de örültem, hogy ismét pályán vagyok, és élveztem a játékot. Most lejár a kölcsönszerzõdésem, a Dijónban van még egy évem, tehát vissza kell mennem, és akkor ott majd megbeszéljük, hogyan is legyen a folytatás, mit terveznek velem, illetve, nekem mik az elképzeléseim. De be kell látni, és õszintének kell lenni, hogy nem véletlenül adtak kölcsön. Remek szezont produkált a Dijón, én pedig nem voltam képben idén, szóval, két oldala van az éremnek – meglátjuk, mi lesz!” – mesélte Lang Ádám.

címlapfotó: Alexander Vilf / Sputnik / AFP

Interjú Lang Ádámmal

"Nem vagyunk mi olyan rosszak, mint amit rengetegszer sugallnak" – Lang Ádám ezt gondolja a magyar válogatottról, és a Sport24-nek a saját, franciaországi jövőképéről is nyilatkozott.

Közzétette: DIGI Sport 24 – 2018. május 31.