Válogatott

A csapattárs kipakol: a magyar válogatott játékosait nem érdekelte a Kazahsztán elleni égés

Pályára lépett mindkét Leekens-meccsen, de szerinte csak páran voltak, akiket megviselt a vereség.

Frissítés:

Honlapunknak nyilatkozott Hangya Szilveszter, aki elárulta, óriási félreért történt a Sport Plusznak adott interjúban.

Aki ismer engem, az tudja, hogy soha nem mondanék ilyet, az egész interjúban egyáltalán nem esett szó a válogatottról. A Vasasról beszélgettünk, és arról, hogy az itt elszenvedett vereségek mennyire megviselnek hétről hétre. Fogalmam sincs, hogy kerekedett ki ebből a magyar válogatott. Teljesen felháborított ez a cikk, nagyon rosszul esett, hogy ez így jelent meg, hiszen nem is nyilatkoztam ilyet, értelemszerűen így nem is becsmérelhettem a válogatott társaimat – mondta a Rangadónak Hangya.


A Blikk vette észre Hangya Szilveszter Sport Plusznak adott interjúját, amelyben a játékos egyáltalán nem mondott hízelgő dolgokat válogatott csapattársairól.

A Vasas játékosával minden bizonnyal számol Georges Leekens kapitány, mert Kazahsztán és Skócia ellen is pályára küldte.
A már említett interjúban Hangya többek között arról is beszélt, hogy a válogatottnál nincs tolmács, a kapitánnyal angolul beszélnek, és szerinte a profi futballban az elengedhetetlen, hogy valaki nyelveket beszéljen. Korábban Böde Dániel panaszkodott, hogy nem érti a taktikai utasításokat, mert nem tud angolul.

A sportoló a Kazahsztán utáni mérkőzésről is szót ejtett, szerinte semmi nem történt a fejekben mentálisan a találkozó után.

– Ugyanúgy küldte fel a pályára a csapatot, de arra nyilván figyelt mindenki, hogy olyan tíz percet ne produkáljunk a második meccsen, mint a kazahok ellen – mondta Leekensről Hangya, majd hozzátette, hogy a két botrányos vereség rajta kívül még pár embert nyomasztott, azonban a többit nem érdekelte.

Mint ismert, Magyarország 3-2-re kapott ki a kazahoktól.

Kiemelt kép: www.mlsz.hu

Olvasói sztorik