Válogatott

Két taggal bővült a magyar válogatott kerete

Készül a csapat Kazahsztán és Skócia ellen.

Csatlakozott az utolsó két kerettag is férfi A-válogatott Kazahsztán és Skócia ellen készülő keretéhez. A keddi napon egy edzés és egy regeneráló foglalkozás szerepelt a programban – írja az MLSZ honlapja.

Kedd délben Guzmics Richárd is megérkezett Telkibe. A válogatott belső védője legkevésbé sem mondhatta el magáról, hogy kipihenten csatlakozott társaihoz, hiszen 28 órát kellett utaznia Kínából, Hong-Kong és Isztambul érintésével, hogy végre ismét magyar földre érjen. Guzmics érkezése után nem sokkal a Greuther Fürth középpályása, Pintér Ádám is befutott, vele lett teljes a keret.

A csapat délelőtt még nélkülük tréningezett a telki edzőpályán, a délutáni regeneráló foglalkozásra azonban már teljes volt a létszám, ahogy az esti közös vacsorán is, melyet szokás szerint egy budapesti étteremben tartott meg a válogatott. A holnapi nappal megkezdődik a közvetlen felkészülés a Kazahsztán elleni mérkőzésre, az ott alkalmazandó taktikai elemek gyakorlásával.

Teljes a magyar keret Fotó: mlsz.hu

A válogatott kerete

Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig), Kovácsik Ádám (Videoton FC)

Védők: Bese Barnabás (Le Havre), Botka Endre (Ferencváros), Fiola Attila (Videoton FC), Guzmics Richárd (Csenpien), Hangya Szilveszter (Vasas FC), Kádár Tamás (Dinamo Kijev), Lang Ádám (AS Nancy Lorraine), Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Otigba Kenneth (Ferencváros), Szabó János (Paksi FC)

Középpályások: Elek Ákos (Kajrat Almati), Kleinheisler László (Asztana FK), Nagy Ádám (Bologna FC 1909), Pátkai Máté (Videoton FC), Pintér Ádám (Greuther Fürth)

Támadók: Böde Dániel (Ferencváros), Dzsudzsák Balázs (al-Vahda), Eppel Márton (Budapest Honvéd), Németh Krisztián (New England Revolution), Nikolics Nemanja (Chicago Fire), Stieber Zoltán (DC United), Szalai Ádám (TSG 1899 Hoffenheim), Ugrai Roland (DVTK), Varga Roland (Ferencváros)

Olvasói sztorik