Válogatott

Jolly és Kis Grófo slágerét énekeltették a társak Ugraival

A válogatott támadóját kellemetlen helyzetbe hozták a szülinapi köszöntésén.

A Costa Rica elleni barátságos találkozón az egyik, ha nem a legjobb teljesítményt Ugrai Roland nyújtotta. A Diósgyőr támadója több jó cselt is bemutatott és sok veszélyt okozott az ellenfél kapuja előtt. A magyarok támadójátékosa az 1-0-ra megnyert meccs után értékelte a látottakat, valamint a születésnapi köszöntésével kapcsolatban is elárult részleteket.

– Nagyon jól éreztem magam, kerestem az egy-egy elleni szituációkat, és azokat a helyzeteket, amikben azt gondoltam, hogy erős lehetek – kezdte Ugrai a Rangadó.hu-nak. – Szerencsére sokszor összejöttek a cselek és veszélyt tudtam teremteni a kapu előtt, ennek és a győzelemnek is nagyon örülök. Megérdemelten nyertünk, lehet, hogy Costa Rica többet birtokolta a labdát, de erre készültünk. Lezártuk a területeket és labdaszerzésből vagy kontrákból meg tudtunk indulni, minden ült, amit terveztünk, több helyzetünk is akadt még, akár nagyobb különbség is lehetett volna. Dolgozott bennünk a dac a luxemburgi meccs és a 2017-es rossz eredmények miatt is, ez dupla motiváció volt, vissza akartuk állítani az önbecsülésünket. Ezúttal is ugyanúgy készültünk, mint Luxemburg ellen, de ott sajnos nem sok minden jött össze, nem azt vittük fel a pályára, amit akartunk. Most viszont itt volt a lehetőség a javításra, amit ki is használtunk.

Ha kedd, akkor büntet az MLSZ!
Lelocsolták a játékvezetőt, ismét büntetett az MLSZ

– Szélesi Zoltán büszke volt ránk a mai meccs után, számára is pozitív visszajelzés volt, hogy sikerült megvalósítanunk azt, amit ő eltervezett a szakmai stábbal, ezáltal pedig nyertünk. A nyártól indult el egy pozitív folyamat a karrieremben, jól játszottam a klubomban, valamint bekerültem a válogatottba is, ugyanezen az úton kell továbbhaladnom. Nikolics olyan játékos, aki, ha nincs helyzet, akkor is gólt lőtt. Ezúttal is ez történt. De viccesen azt is mondhatnám, hogy sokat gyakoroltuk ezt a szituációt. Örülök a győzelemnek, így még szebbre sikerült a szülinapom. A társak felköszöntöttek a héten, és egy kicsit kellemetlen szituációba is hoztak, hiszen énekeltem kellett, de megoldottam. Egy biztos, nem a hangom miatt kerültem be a csapatba – nyilatkozta Ugrai honlapunknak, zárszóként pedig azt is elárulta, hogy Jolly és Kis Grófo nagy slágerét, a „No roxa ájt” énekeltették vele a társak.

Ugrai hétfőn ünnepelte 25. születésnapját, a társak fel is köszöntötték őt Telkiben.

Olvasói sztorik