Válogatott

Dzsudzsák Balázs: Ez megint komoly mélypont

A válogatott csapatkapitánya a félidőben nem akart nyilatkozni, a meccs végén aztán könnyes szemmel, feldúltan értékelt.

A szünetben 1-1-re állt a Luxemburg-Magyarország felkészülési meccs. A mérkőzést közvetítő M4 Sport az első félidő lefújása után szerette volna megszólaltatni a csapatkapitány Dzsudzsák Balázst, aki azonban nem állt meg a csatornának – írta meg az nb1.hu.

A csupaszív játékos érthetően zaklatott állapotban volt a döntetlen miatt, és bizonyára az sem nyugtatta meg, hogy végül 2-1-re kikaptunk. A találkozó végén már odaállt a csatorna kamerája elé, és könnyen szemmel, feldúltan értékelt.

Ezt láttad már?
Szélesi elviszi a balhét: ő választott taktikát

– Nem akarom a kiállításra fogni… Az első félidőben voltak lehetőségeink, át is vehettünk volna a vezetést, aztán a másodikban a kiállítás fordulópont volt, kivette a támadásaink élét. Tudtuk, hogy kellemetlen csapat az ellenfél, amely itthon szeret játszani, de ami még bosszantóbb, hogy pontrúgásból kaptuk a gólt, amire fel lehetett volna készülni. Nagyon nagy baj a vereség: ha nyerünk, az adott volna egy kezdőlökést, de ez így azért megint egy komoly mélypont – értékelt.

Olvasói sztorik