Válogatott

Rátámadtak a sporira, botránnyal ért véget a magyar válogatott meccse – VIDEÓ

Még a szállodában is külön biztonsági személyzet kellett a játékvezetők mellé.

A magyar válogatott drámai végjátékban, hosszabbítás után 3-2-re legyőzte Líbiát a minifoci-világbajnokság nyolcaddöntőjében. A rendes játékidőben 2-2-re végződő találkozó ráadásában a kapus, Tajti Bence szánta el magát lövésre a félpályára, a labda pedig négy embert is kikerülve végül a jobb alsóban kötött ki.

A lefújást követően a líbiaiak nehezen viselték a vereséget és megrohamozták a játékvezetőt, akit egyikőjük nagy erővel meg is lökött.

Itt a válasz is!
A kérdés, ami mindenkit foglalkoztat: lesz-e Barca-edző Zinédine Zidane-ból

– Nem nagyon szoktam messziről tüzelni, de most megpróbáltam. És bejött. Mindenki a nyakamba ugrott, felemelő érzés volt – mondta a Borsnak a góljáról a magyar kapus, aki hozzátette, a líbiaiak azt szerették volna, ha a játékvezetők érvénytelenítik a találatát. Azonban ez nem történt meg, így a magyarok 3-2-vel továbbjutottak a negyeddöntőbe. Ezt nehezen viselték a líbiai játékosok és stábtagok, akik a lefújás után rárontottak a bíróra. Egyikük meglökte, egy másik labdával próbálta megrúgni a sporit, az afrikaiak kapusa pedig azt mutogatta, biztos lefizették őket. Többeket úgy kellett lefogni, nehogy megüssék a játékvezetőt. Sőt, a bírók külön biztonsági személyzetet kértek maguk mellé a szállodába a meccs utáni éjszakára az M4 Sport értesülése szerint.

– A líbiaiak heves vérmérsékletűek, ez a meccsen is érződött. Agresszíven játszottak, muszáj volt egy kicsit nekünk is felvennünk a stílusukat, otthon nem ehhez vagyunk hozzászokva. De minket semmilyen atrocitás nem ért. Messziről elkerültük a balhét, és a lefújás után inkább mentünk a szurkolókhoz ünnepelni – mesélte Tajti.

A meccs végi balhé

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik