Válogatott

Kemény Dénes lemondana Bernd Storck helyében

A vízilabda edzőzsenije úgy véli, a német tréner lehetett volna önkritikusabb.

Nagyszerű interjút készített Kemény Dénessel a Délmagyarország. A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, aki korábban háromszor is olimpiai bajnoki címig vezette a férfiválogatottat a labdarúgásról, valamint a vb-selejtezők utáni kapitánykérdésről is beszélt.

– Több focimeccset nézek a tévében, mint vízilabdát – árulta el a futballrajongó elnök, aki arról is beszélt, mit tenne Bernd Storck helyében.


MERÉSZ ÖTLET

Elképesztő játékoscserére készül a Barcelona és az MU

– Ha a közönség azt szeretné, hogy ne folytassam, nem lehet annyira fontos, hogy én mit képzelek a helyzetről – magyarázta Kemény Dénes. – Ha érzékelem, hogy a csapat egy nem magas szinten jegyzett ellenféllel szemben nem játszik jól, csak nehezen nyer, mentem volna az elnökhöz. Az eredmény elfogadható lenne, mert Svájc és Portugália megelőzhet, de voltak halványabb eredmények. A kapitány lehetett volna önkritikusabb. Amikor Londonban ötödikek lettünk, és hazajöttem, nem vártam meg, hogy az elnök milyen jövőt tervez, eldöntöttem, hogy nem folytatom. Megnéztem az elnökség névsorát, és úgy voltam vele, hogy ezek azért engem ne váltsanak le.

A fél ország várja, mit lép Storck kapitány a vb-selejtező után Fotó: Getty Images
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik