Válogatott

Gulácsi elviszi a balhét a hatalmas potyagólok után

Megszólalt és nem kertel a Leipzig kapusa.

Gulácsi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa önkritikusan értékelt a Svájctól világbajnoki selejtezőmérkőzésen elszenvedett 5-2-es vereség után.

– Jól kezdtük ezt a meccset, de sikerült elrontanom a csapatnak ezt a teljesítményemmel. Az első gólnál rosszul vettem át a labdát, majd gyorsan akartam korrigálni, de elcsúsztam, a negyedikénél pedig egyszerűen mellé ütöttem a labdának, ezen nincs mit szépíteni – mondta az RB Leipzig kapusa, aki úgy kapta az első gólt, hogy egy hazaadás után átvette a labdát, majd elesett, így Granit Xhaka az üres kapuba passzolhatott.

HOPPÁ
Fegyvert rántottak az olasz csapat öltözőjében

Gulácsi úgy vélte, ő nem az a hálóőr, aki sokat hibázik, de a szombati meccsen nagyon összejöttek a dolgok, ezért elnézést kért a társaitól és a szurkolóktól is – írja az MTI.

– Az első gól alapjaiban határozta meg a mérkőzést, addig talán ha egy lehetőségük volt a svájciaknak. Onnantól nyíltabban kellett játszanunk, így több területe maradt az ellenfélnek, ezt pedig kihasználta – vállalta a felelősséget hibájáért a német bajnoki ezüstérmes lipcseiek játékosa.

A magyar kapus példaértékűnek nevezte, hogy a szurkolók a gyengébb eredmények ellenére is kitartanak a válogatott mellett, így szerinte az a minimum, hogy mindenki kitisztítsa a fejét, majd kedden a feröeriek ellen győzelemmel biztosítsák be a harmadik helyet. Ahogy fogalmazott, ezzel tartoznak a drukkereknek.

Gulácsi elnézést kért a kapitális hibáért

A negyedik svájci gól is kapusbaki

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik