Válogatott

Mourinho szívesen látta volna bilincsben a svájci–magyar meccs bíróját

Paolo Tagliavento először vezet Dzsudzsákéknak.

A magyar válogatott október 7-i, Svájc elleni mérkőzését olasz, az október 10-i, Feröer-szigetek elleni összecsapást izraeli játékvezető dirigálja majd.

A FIFA az október 7-i, Svájc elleni mérkőzésre az olasz Paolo Tagliaventót jelölte ki játékvezetőnek. Asszisztensei Alessandro Giallatini és Filippo Meli lesznek, míg a negyedik játékvezetőnek Marco Guidát jelölte ki a FIFA illetékes bizottsága.

EZ GYORSAN MENT
Ancelotti máris munkát kapott

Utolsó vb-selejtezőnket Feröer-szigetek ellen az izraeli Roi Reinshreiber vezeti majd Amihay Yehoshua Mozes és Dvir Shimon asszisztálása mellett, a negyedik játékvezető pedig Liran Liany lesz a Groupama Arénában. Mindkét játékvezető először vezet mérkőzést a magyar válogatott számára.

Tagliavento fújja a magyar válogatott szombati vb-selejtezőjét Fotó: Europress

Tagliavento kapcsán érdemes megemlíteni, hogy hosszú pályafutása alatt néhány pikáns meccs, kapott eltiltást is a gyenge teljesítmény után. Hét éve ő dirigált az emlékezetes Inter– Sampdoria (0–0) összecsapáson, melyen az akkor José Mourinho által irányított milánóiak közül kiállította Walter Samuelt és Ivan Cordobát is. A portugál mester „válaszul” megmutatta, hogy látná szívesen a sporit.

A hét évvel korábbi botrányos meccs

Olvasói sztorik