Válogatott

Eppel: mindig a legjobbakat hívják be a válogatottba

Érdekes megvilágításba helyezte a válogatott meghívót a Honvéd csatára.

Bernd Storck szövetségi kapitányon kívül két játékos, a Ferencváros szélsője, Lovrencsics Gergő és a Budapest Honvéd támadója, Eppel Márton állt az újságírók rendelkezésére hétfő délután Telkiben. A Svájc (október 7.) és Feröer-szigetek (október 10.) ellen készülő válogatott tagjai bizakodva várják a vb-selejtezőket.

EZ RETTENETES
Balhé Varsóban! A Legia-szurkolók játékosokat vertek

– Univerzális vagyok a pályán, de szerintem ezúttal szélsőként számít majd rám a kapitány, akárcsak a portugálok ellen – kezdte Lovrencsics. – A klubcsapatban elért eredményeknek nagy löketet kell adniuk a játékosoknak, én sokkal jobb hangulatban érkeztem, mint például legutóbb, amikor a Videoton elleni vereség után jöttem Telkibe. Jó formában vagyok, ezt meg kell lovagolni és felszabadultan kell focizni a válogatottban is.

Lovrencsics Gergő Fotó: Europress/AFP

– A harmadik helyet igyekszünk megszerezni, szeretnénk jól zárni a sorozatot, Svájcnak van miért visszavágnunk – ezt már a Honvéd góllövője, Eppel mondta. – Mindig van nyomás az emberen, szeretnék mindenképpen gólt rúgni, eddig ez nem sikerült, de most jó lehetőségét látom, hogy betaláljak. A válogatottba mindig a legjobbak kerülnek be – folytatta, majd újságírói kérdésre arra is válaszolt, kapott-e tanácsot a legutóbb a Svájc ellen duplázó, de ezúttal sérült Szalai Ádámtól. – Nem beszéltünk, de ha egyet rúgnék, és azzal nyernék, teljesen meg lennék elégedve. Sok nemzetközi meccs kell ahhoz, hogy tudjuk ezt a szintet teljesíteni, de a Bajnokok Ligája jó erőfelmérő volt a Honvéddal. Óriási különbség van fizikailag, gyorsaságban és gondolkodásban is a nemzetközi porondon az NB I-hez képest.

Eppel Márton Fotó: Europress/AFP
Olvasói sztorik