Válogatott

Ilyenről sem hallottunk még: a kapitány kifizeti a magyar szurkolók jegyeit

Aki ott volt Andorrában, azt kárpótolja Bernd Storck.

Bernd Storck szövetségi kapitány állja azoknak a drukkereknek a belépőit a Lettország és a Portugália elleni világbajnoki selejtezőre, akik elkísérték a csapatot az Andorra elleni idegenbeli meccsre – jelentette be a szövetségi kapitány az M4 Sportnak adott interjúban.

A német szakember egy nappal azután nyilatkozott a közszolgálati sportcsatornának, hogy az MLSZ-től kapott egy második esélyt. Mint arról korábban beszámoltunk, az Andorra ellen elszenvedett kínos vereséget követően a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége csütörtök délután meghallgatta a német szakember beszámolóját és úgy döntött, Bernd Storck szövetségi kapitányként és sportigazgatóként is folytathatja munkáját.

A kapitány az interjúban bejelentette, úgy kíván köszönetet mondani a támogatásért, hogy az andorrai meccsre elutazott drukkerek belépőinek árát kifizeti a soron következő két hazai vb-selejtezőre. A magyar válogatott augusztus 31-én Lettországot, szeptember 3-án Portugáliát fogadja. Az érintett szurkolóknak a következő hetekben ad a részletekről tájékoztatást az MLSZ.

Olvasói sztorik