Válogatott

Meseautó: ezzel furikázik Bernd Storck – FOTÓ

A 40 milliós luxus Mercedes nem a saját kocsija.

Amíg a magyar válogatott leginkább zötykölődő Trabantra emlékeztetett a legutóbbi mérkőzésein nyújtott teljesítménye alapján, addig a szövetségi kapitány 40 milliós sportos autócsodával furikázik – írja a Blikk.

Az 54 éves német edző autója egy Mercedes-Benz AMG CLS 63 S, amely a hazai kínálatban alapáron 40 millió forintba kerül. A kereskedésben 5,5 literes V8-as biturbó motorral lehet választani, 430 lóerős csúcsteljesítményre és elektromosan leszabályozva 250 kilométer/órás végsebességre képes, 100 kilométeres óránkénti tempóra pedig mindössze 3,6 másodperc alatt tud felgyorsulni.

A napilap az MLSZ-en keresztül megkereste a német szakembert, aki nem kívánt nyilatkozni az autóval kapcsolatban. A Blikk információi szerint azonban nem a saját kocsija, hanem személyes különmegállapodás alapján használatra kapta a Mercedestől, és több más modellt is kipróbálhatott már.

Storck szereti a sebességet, tavaly a túraautó-világbajnokság Magyar Nagydíjára is kilátogatott, korábban pedig mesélt róla, hogy van egy Ducati 998-as gyorsasági motorja.

Olvasói sztorik