Válogatott

Kapitánykérdés: Dárdai továbbra is a német vonalat erőltetné

Csányi Sándor ismét kikéri a Hertha BSC vezetőedzőjének véleményét.

Megpecsételődött Bernd Storck szövetségi kapitány sorsa – értesült a Bors. Az Andorra elleni 1-0-s vereség után a német edző az MLSZ-vezérkar kezébe adta a sorsát. A szövetség elnöksége kedden – más információk szerint csütörtökön – hallgatja meg a beszámolóját, és tárgyal a folytatásról.

A napilap értesülése szerint már az elnökségben is többségbe kerültek azok, akik szerint megbocsáthatatlan kikapni egy olyan csapattól, amely 13 év elteltével nyert újra tétmeccset.

A Népszava információja szerint a szövetség már fel is vette a kapcsolatot a Dunaszerdahelyről nemrégiben távozott László Csabával, aki a híresztelést úgy kommentálta: nem akar a dolgok elébe menni…

Mindenesetre ehhez Dárdainak is lesz egy-két szava: a Hertha BSC edzőjének véleményét rendszeresen kikéri Csányi Sándor, és nincs ez másként egy olyan kényes helyzetben sem, amilyen a mostani. Márpedig Dárdai továbbra is a német vonalat erőltetné…

Mindenesetre, ha a kapitányi stafétát át is kell adnia Storcknak, meglehet, a sportigazgatói posztját megtarthatja. Túl nagy befolyása van, túl nagy hatalom összpontosul a kezében, túl sok fizetést kap, és a menesztése annak beismerése volna, hogy az elmúlt időszakban tévúton járt az MLSZ.

Olvasói sztorik